Ženski poklici- Darilnica Klavdija DT


Nekaj časa nazaj smo izdelovali darila pripadnikom močnejšega spola. Takrat sem izdelala darilo za vrtnarja. Tokrat pa ustvarjamo za ženske. Moja naloga je bila izdelati voščilnico oziroma darilo za farmacevtko. Ogromno časa sem porabila za samo iskanje ideje in za razmišljanje. Nekajkrat sem začela z izdelavo, pa mi ni bilo všeč. In tik pred zdajci sem se spomnila na simbol za farmacijo- kačo ovito okoli čaše. In ker je moja farmacevtka izredno romantična, sem oboje združila v voščilnico. Za podlago pa sem naredila še belo haljo.Objava je nastala v sodelovanju z Darilnico Klavdija.


Za osnovo voščilnice sem uporabila:


Iz kartona sem odrezala kvadrat v velikosti 20 x 20 cm ter prepognila na polovico. Tako sem dobila osnovo. Za haljo pa sem odrezala pravokotnik v velikosti 9,5 x 19,5 cm. Na pravokotniku sem v zgornjem desnem kotu naredila utor, da je "halja" dobila svoj ovratnik.


Lepenko sem odrezala malo manjšo kot je karton za haljo in jo prilepila na osnovo voščilnice. 


Ovratnik sem zalepila navzdol s 3d penco. Nato sem prilepila še gumbe. Vse sem lepila s pištolo za vroče lepljenje.


Pripravila sem si vse s čimer sem dekorirala prednjo stran voščilnice. Kos gaze, listke, vrtnice in čipko. Uporabila sem štampiljke in šablone od Heartfelt Creations. Iz kolekcije Leaffy accent sem izdelala listke, iz kolekcije Classic rose vrtnice, iz kolekcije Arianna pa čipko. Za vrtnice ter listke sem uporabila tudi pripadajoča kalupa. Natisnila sem še čašo z kačo.


Čašo in kačo sem izrezala s škarjami ter po robovih posenčila s platinasto blazinico, da sta dobili rahel lesk.


Nato sem pričela z lepljenjem na podlago. Čašo sem prerezala na pol in jo prilepila pod gazo. 


Nato sem čez gazo prilepila 3 čipkaste prtičke, čez čipke listke in na vrh vrtnice.


Samo kačo sem prepletla med liski in vrtnicami. Prilepila sem še nekaj manjših belih listkov. Za piko na I pa sem nanesla bleščice na sredino vrtnic. To sem naredila tako, da sem na čopič nanesla tekoče lepilo in ga narahlo nanesla po vrtnicah in čez posula bleščice. In voščilnica je bila gotova :)
Lepo vas vabim, da si ogledate ideje na temo Ženski poklici še od preostalih ustvarjalk:

Sandra- v torek 11.9.2018
Romana- v torek 18.9.2018
Veana- v četrtek 20.9.2018.

Imejte se karseda lepo!

Jasmina


Voščilnico prijavljam na izziv:


Komentarji

 1. Such a wonderful flowers and you have created a beautiful card. Good luck to you.Thanks for playing along with us at Scrapping 4 Fun Challenge.Hope to see you again
  Shylaa DT@S4F
  Adhiraacreations

  OdgovoriIzbriši
 2. Beautiful card. Thank you for Joining us at Scrapping4funChallenge and waiting to see next time.

  Hugs
  Meena S4F DT

  OdgovoriIzbriši

Objavite komentar