četrtek, 29. marec 2018

Darilnica Klavdija Dt 2018- 1. Preprosta darilna kuverta-

Lepo pozdravljeni!

Z velikim veseljem in ponosom vam lahko sporočim, da sem bila izbrana v ustvarjalni tim Darilnice Klavdija. Skupaj s Klavdijo in Zvezdano vam bomo predstavljale izdelke, ki jih lahko v Darilnici kupite. Upam, da vam bodo naše ideje v inspiracijo, ter da boste ustvarjali z nami.

Ustvarjalke smo se dogovorile, da bomo za prvi projekt izdelale nekaj na temo Pomlad. Zato se mi je zdelo primerno, da naredim nekaj z živimi barvami, saj verjamem, da smo že vsi naveličani tega pustega vremena in komaj čakamo na pomlad. No, pa se lotimo današnjega projekta, katerega sem pripravila za vas. Izdelali bomo manjšo darilno kuverto, primerno za darilno kartico ali bankovce. Okrasili pa jo bomo z rožami iz foamiran pene.Za rožice si pripravite:
- foamiran peno
- prašnike
- distress blazinice
- leseno palčko
- likalnik
- kos tanjše žice
- pištolo za vroče lepljenje
- gobice za senčenje

Za samo kuverto pa bomo potrebovali:
- osnovo za voščilnico 6"x 6"
- potiskane papirje
- tekoče lepilo
- obojestranski lepilni trak
- robni luknjač
- satenast trak
- sisal
- okrasek- ptičko
- papirnato čipko
- bel karton

Za kuverto si pripravimo eno osnovo za voščilnico. Na eni strani naredimo utor in prepognemo na 9,3 cm od notranjega roba. Na drugi strani pa 9 cm od notranjega roba. Na obeh zunanjih robovih naredimo čipko s pomočjo luknjača. Pripravimo si potiskane papirje, s katerimi bomo oblepili kuverto. Mere za notranje papirje so:
4,3 cm x 14,3 cm,
8,9 cm x 14,3 cm,
6 cm  x 14,3 cm
4,3 cm x 14,3 cm.
Za zunanje papirje pa so mere naslednje:
4,3 cm x 14,3 cm
8,9 cm x 14,3 cm
8,7 cm x 14,3 cm.
Mere za bel kartonček, ki pride na sredino pa so 7,5 cm x 12,5 cm.

Lepo vabljeni k ogledu mojega prvega VIDEA.V njem lahko vidite, kako sem naredila rožice ter seveda kako sem dokončala kuverto. Upam, da vam je bila moja prva ideja všeč.Ne pozabite pokukat še h Klavdiji, ki je svojo idejo delila z nami že v torek, naslednji torek (3.4.2018) k Metki- naši gostujoči ustvarjalki, ter naslednji četrtek (5.4.2018) k Zvezdani.

Lep ustvarjalni dan vam želim!

Jasmina


4 komentarji:

 1. Čestitke za DT in seveda čudovita voščilnica. Kar vabi na spomladanski sprehod. Video je super in hvala za predstavitev nekaj novosti.
  Želim ti vse najlepše na novi ustvarjalni poti ! Pošiljam srčne pozdravčke <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala draga Veana! Hvala iz srca! Vse najlepše tudi tebi <3 <3

   Izbriši
 2. Pošiljam ti en ustvarjalni pozdravček in čestitke za DT. Pohvala za čudovito objavo ❤

  OdgovoriIzbriši

Masculine- GD Scrapping 4 fun

Danes pa se na blogu Scrappin4fun pričenja 141. izziv. Zopet me je doletela čast, da lahko sodelujem z ustvarjalno ekipo kot njihov...