Fb Papirčkarice 33. izziv - Začaran gozd- Enchanted forest



Tokrat sem se pridružila Gogi in Andreji. Vsak mesec ustvarita prekrasen inspiracijski izdelek za izziv, ki poteka v skupini Papirčkarice (pod okriljem Darilnice Klavdija) na Fb. Tema za februarski izziv je Začaran gozd. Zanimiva tema, kajne? 

Izdelala sem shadow box voščilnico, ki v sebi skriva pravi začarani gozd, mesečino, pravljično bitje ter rožice. Pa ogroooomno bleščic.


Za ozadje sem vzela papir iz Priminega bloka Moon child in ga po celotni površini posenčila s črno Distress blazinico, le en krog je ostal nepobarvan, za luno. Rožice sem izdelala iz vijolične foamiran pene. Vilo in napis sem pobarvala s pravo čarobno barvo Opal magic, ki spremeni odtenek, glede na to, na kakšno površino jo naneseš. Vili sem krila pobarvala na črno, in po nanosu te barve so postala modre barve, trup pa roza. Enako sem naredila z napisom, narahlo sem ga posenčila s črnim gessom. Ko sta bila suha, sem ju embosirala z Wow prahcem v katerem se skrivajo bleščice. Vili pa sem kasneje s pomočjo tekočega lepila na krila nanesla še diamantne luske, saj sem hotela, da se res zelo zelo svetlika. Ogromno bleščic sem dala tudi na rožice :).




Ves material je seveda iz Darilnice Klavdija.







Komentarji

  1. Jasmina občudovala sem jo že na FB - res je čudovita, prava mojstrovina. Tako lepo si združila vse sestavine v igrivo celoto.
    Naj bo igriv in nasmejan tudi tvoj teden, Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. This is absolutely stunning. I love the idea of the shadow frame card. The sentiment and the whole composition is fabulous. Thank you for taking part in the February "Love To Craft Challenge". DT Sam x

    OdgovoriIzbriši
  3. Lovely work. Thank you for joining the More Mixed Media challenge, A Bit More Time to Craft and Not Just Cards. Hope to see you again next time.

    OdgovoriIzbriši
  4. Stunning project. Thanks for sharing with us at Crafty Hazelnut's Patterned Paper Challenge. Hope to see you again.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar